Penthouse Project
Penthouse Project
Sunita Yogesh Studio
Full home interiors for a Penthouse apartment in Bangalore
The Modern Fusion Home @ Svasa Homes, Bangalore
The Modern Fusion Home @ Svasa Homes, Bangalore
IBR Designs
This uber cool room was designed in keeping with the personality of a young gentleman with an exquisite taste. The eccentric personality of the client was the inspiration as well as motivation to go all out with a raw, rustic theme for this room. The bold natural textures present in this room add a charming persona into the room. Creating this theme for a teenage boy demanded a skewed thought process and out-of-the-box thinking. Pairing cement texture that is strong in its personality yet subtle in its appearance with sycamore burl horizontal veneer resulted in a vibe like that of a super-cool bachelor pad. Continuing the texture to the ceiling as well completes the look and enhances the overall ambiance of the space. The black metal rods used for the fabricated study unit, metal profiles for the wardrobes complement the colors and textures in the room and exuberate strength and structure, appreciating the love for fitness in the client. The profile light running from the bedside and onto the ceiling throughout the length of the room heightens the drama to the next level. The play of lights on the combination of the various materials and textures creates an almost surreal and picturesque image. The balcony was designed as a twist on the raw and rustic theme of the bedroom. Natural materials were used but to create a cozier environment that was fresh and connects with the environment outside yet not completely detached with the inside.
Warm White
Warm White
ZERO9
The living room revolves around the botanical painting which influences the choice of furnishings of the furniture around. The all white flooring symbolises the snow and the copper chinnar leaves scattered on the floor bring in the flavour of the fall season. The vertical fins on pivot add an element of privacy to the dinning area as well as create an interesting and playful element in living space.