Ms. Nidhi's | 3bhk | Bren Imperia | Bonito Designs | Bengaluru
Ms. Nidhi's | 3bhk | Bren Imperia | Bonito Designs | Bengaluru
Bonito Designs
The front door opens to a wall painted a vibrant apple-green, golden accent wall accessories, and to match with the theme a hanging pendant light that projects an interesting shadow all over the space. #bonito #bonitodesigns #interior #interiordesigns #decor #designstudio #foyer #foyerideas #entrance #elegant #vibrantcolor #applegreen #bohemian #bohostyle #bohemianstyle #saveit #shoecabinet #social #plants #indoorplants #decorandstyling #3bhk #live #breathe #design #luxury #bonitohomes
Orchard Lane Exterior
Orchard Lane Exterior
nest + company
Interior Design by Nest + Company, Architecture by Winslow Design, Photography by Tamara Flanagan Photography
Bedrooms
Bedrooms
Showhomes Houston
Custom Home by Winfrey Design Build. Photo by B-Rad.
Glamorous Dressing Room
Glamorous Dressing Room
Artistica Interiors
A spare bedroom was transformed into a dream walk in closet for this lucky client! Inspired by Paris, we used a pretty palette of light colors, reflective surfaces, and a gorgeous Swarovski Crystal Chandelier to set the tone for this Glamorous space!
Bouchardon - 30m²
Bouchardon - 30m²
NEVA Architecture Intérieure - Interior Design
La cuisine toute en longueur, en vert amande pour rester dans des tons de nature, comprend une partie cuisine utilitaire et une partie dînatoire pour 4 personnes. La partie salle à manger est signifié par un encadrement-niche en bois et fond de papier peint, tandis que la partie cuisine elle est vêtue en crédence et au sol de mosaïques hexagonales rose et blanc.
Rose-Covered Gazebo
Rose-Covered Gazebo
Donna Lynn - Landscape Designer
lynnlandscapedesign.com - Yellow climbing rose on iron gazebo serves as focal point in rose and perennial garden. photo: Donna Lynn
WIMBLEDON FAMILY HOUSE
WIMBLEDON FAMILY HOUSE
STEPHEN FLETCHER ARCHITECTS
The lower ground floor of the house has witnessed the greatest transformation. A series of low-ceiling rooms were knocked-together, excavated by a couple of feet, and extensions constructed to the side and rear. A large open-plan space has thus been created. The kitchen is located at one end, and overlooks an enlarged lightwell with a new stone stair accessing the front garden; the dining area is located in the centre of the space. Photographer: Nick Smith