Project in Tiburon
Project in Tiburon
Julie Williams DesignJulie Williams Design
Family room adjacent to kitchen. Paint color on fireplace mantel is Benjamin Moore #1568 Quarry Rock. The trim is Benjamin Moore OC-21. The bookcases are prefinished by the cabinet manufacturer, white with a pewter glaze. Designed by Julie Williams Design, Photo by Eric Rorer Photgraphy, Justin Construction
Parkwood Road Residence Master Bedroom 2
Parkwood Road Residence Master Bedroom 2
Martha O'Hara InteriorsMartha O'Hara Interiors
This master bedroom suite includes an interior hallway leading from the bedroom to either the master bathroom or the greater second-floor area. All furnishings in this space are available through Martha O'Hara Interiors. www.oharainteriors.com - 952.908.3150 Martha O'Hara Interiors, Interior Selections & Furnishings | Charles Cudd De Novo, Architecture | Troy Thies Photography | Shannon Gale, Photo Styling
Brownhouse Design
Brownhouse Design
Brownhouse Design, Los Altos, CABrownhouse Design, Los Altos, CA
Los Altos, CA.
Hill Country Residence
Hill Country Residence
Cornerstone ArchitectsCornerstone Architects
Nestled into sloping topography, the design of this home allows privacy from the street while providing unique vistas throughout the house and to the surrounding hill country and downtown skyline. Layering rooms with each other as well as circulation galleries, insures seclusion while allowing stunning downtown views. The owners' goals of creating a home with a contemporary flow and finish while providing a warm setting for daily life was accomplished through mixing warm natural finishes such as stained wood with gray tones in concrete and local limestone. The home's program also hinged around using both passive and active green features. Sustainable elements include geothermal heating/cooling, rainwater harvesting, spray foam insulation, high efficiency glazing, recessing lower spaces into the hillside on the west side, and roof/overhang design to provide passive solar coverage of walls and windows. The resulting design is a sustainably balanced, visually pleasing home which reflects the lifestyle and needs of the clients. Photography by Andrew Pogue
Ivy Lane House
Ivy Lane House
Cumulus StudioCumulus Studio
In the case of the Ivy Lane residence, the al fresco lifestyle defines the design, with a sun-drenched private courtyard and swimming pool demanding regular outdoor entertainment. By turning its back to the street and welcoming northern views, this courtyard-centred home invites guests to experience an exciting new version of its physical location. A social lifestyle is also reflected through the interior living spaces, led by the sunken lounge, complete with polished concrete finishes and custom-designed seating. The kitchen, additional living areas and bedroom wings then open onto the central courtyard space, completing a sanctuary of sheltered, social living.

Wall Mounted Tv Designs & Ideas

1