Modern TV Stand Sidney 75 by LC Mobili - $739.00
Modern TV Stand Sidney 75 by LC Mobili - $739.00
MIG Furniture Design, Inc.
The Sidney TV Stand 75 features two doors and an exposed center bay for comfortable electronic media storage with a built-in LED spotlight located at the top panel and comes in a beautiful Gray Oak Structure finish with the front doors available in Matt Lacquered Gray finish. TV Stand 75: W74.8" x D16.9" x H17.7"
closet
closet
Elad Gonen
projecr for architect Michal schein
Eco-friendly Townhome Living Room
Eco-friendly Townhome Living Room
Studio Sayer
Eco Friendly Project: All the fixtures and fittings were sourced locally and sustainably, the paint and all the finishes were eco friendly. The floors were all bamboo (they held up well by the way) and wool carpets. Crisp and white, clean and modern, flush with velvet sofas and cushions and other added textures.
TV Wand Lampo L2-21A
TV Wand Lampo L2-21A
Wohnstation.de Inh. Marius Kolp
Wohnwände von San Giacomo bieten modernes Design und können frei nach Ihren Wünschen gestaltet werden. Alle Farben sind in matt oder hochglanz bestellbar. Details zu den Abmaßen finden Sie auf unserer Website.
Бутылка кефира пол батона
Бутылка кефира пол батона
PROforma проектная группа
Дизайнер Татьяна Бо Фотограф Ольга Мелекесцева
Miwa
Miwa
Phil Kean Design Group
This contemporary home features clean lines and extensive details, a unique entrance of floating steps over moving water, attractive focal points, great flows of volumes and spaces, and incorporates large areas of indoor/outdoor living on both levels. Taking aging in place into consideration, there are master suites on both levels, elevator, and garage entrance. The home’s great room and kitchen open to the lanai, summer kitchen, and garden via folding and pocketing glass doors and uses a retractable screen concealed in the lanai. When the screen is lowered, it holds up to 90% of the home’s conditioned air and keeps out insects. The 2nd floor master and exercise rooms open to balconies. The challenge was to connect the main home to the existing guest house which was accomplished with a center garden and floating step walkway which mimics the main home’s entrance. The garden features a fountain, fire pit, pool, outdoor arbor dining area, and LED lighting under the floating steps.