1305 Ranch

The remodel of this mid-century ranch house in an established Aspen neighborhood takes the opportunity to reuse sixty percent of the original roof and walls. Raising the roofline and adding clerestory windows and skylights flood the living spaces and master suite with natural light. Removing walls in the kitchen, living room and dining room create a generous and flowing open floor plan. Adding an entire wall of exterior glass doors to the centralized living room.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has 22 questions

What Houzzers are commenting on:

webuser_34585841
Jeff Gordon added this to Gordon project2 days ago

Nice flooring. Like the support columns. Retractable screen. Nicely lit.

webuser_970171652
catherine quinn added this to landscape2 September 2021

Calif room and extension under the overhang

dinatxpshop
Dina Mar added this to Patio Roof Extension - Overhang24 August 2021

Like that there is the main part and then there is a part that just "sticks" out. Would want stick out part to be beams or a louvered

alovrek
alovrek added this to Biscayne16 June 2021

columns holding up back deck and roof of back deck

Photos in 1305 Ranch