William Duff Architects

WDA's remodel transformed a dark, basement storage room into a high-end master-bedroom suite filled with light and warm natural materials. Elegantly detailed and functional built-ins define the new space, while the hot-rolled steel fireplace establishes a focal point for the bedroom. In the master bath, a mosaic of Italian glass tile gathers light filtering through the canopy outside and defines this restorative sanctuary. © 2006 | William Duff Architects | SF 415.371.0900

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzzers are commenting on:

yyoungaussie
yyoungaussie added this to My Kitchen Plan30 December 2020

I love the mirror in front of the windows.

wendyoliver
Albee Interior Design added this to Roche Bathroom Ideas12 December 2019

Selected for the tone of the wood stain which echoes the ceiling and the simple design.

ereynolds70
ereynolds70 added this to Master bath26 October 2019

Flip on where vanity should be placed