Hurst Avenue Residence
Hurst Avenue Residence
Guggenheim Architecture + Design Studio
This hallway was part of a larger remodel of an attic space which included the hall, master bedroom, bathroom and nursery. Painted a brilliant white and borrowing light from the frosted, glass inset nursery and bedroom doors, this light hardwood space is lined on one side with custom, built-in storage. Making the most of the sloping eave space and pony wall, there is room for stacking, hanging and multiple drawer depths, very versatile storage. The cut-out pulls and toe-kick registers keep the floor and walkway clear of any extrusions. The hall acts as an extension of the bedrooms, with the narrow bench providing a resting place while getting ready in the morning. All photos: Josh Partee Photography
Contemporary Remodel
Contemporary Remodel
CW Design Company
Remodel of residence to update and space to contemporary surroundings.
Mayhew Lane Interior
Mayhew Lane Interior
Sophie Metz Design
Yellow Dog Construction - Builder Sam Oberter - Photography
La laiterie
La laiterie
Julien CLAPOT
photographie JULIEN CLAPOT
Crabapple Dr. Retreat
Crabapple Dr. Retreat
Falken Reynolds Interiors
Cozy convenience typifies this complete renovation of an urban professionals’ condo close to the ski slopes of Whistler. A weekend escape from the city for the clients, it combines the ease of a hotel room with the comforts of home. The calming palette and rich, warm woods with a lived-in patina make it inviting; the compact, full-service kitchen and heated stone flooring for speedily drying up snow tracked in from the outside make it effortless. The suite’s mechanics and storage are tidily tucked into two closets with tall sliding doors. Epitomizing the modern cabin, it’s a breeze to set-up and lockdown.