1. Corridor Photos
  2. false ceiling

Corridor False Ceiling Designs & Ideas

Demarest Custom Estate
Demarest Custom Estate
Michelle Winick Design
Grand Hallway Walls, Ebony Floors, Custom Wainscoting Details Throughout
Classical Asian
Classical Asian
MGLM Architects
This Hallway doubles as a Cabinet of Curiosities, finished with solid walnut and marquetry panels for which we gilded the frames. It also leads to a hidden elevator. The elevator door is on the left side behind the faux lapis lazuli painted obelisk. Photo by Bill Meyer Photography
Hall
Hall
Iwan Sastrawiguna Interior Design
On the left, there is a telephone stand with niche for vase display. Green red yellow cast concrete tiles inlaid onto the floor as a permanent area rug. Indonesian rose woods are used for the cove ceiling. At the end of the hall, staircase is embellished with bamboo balluster, carved wooden wall art, and black granite niche for Buddha statue. Photo : Bambang Purwanto
Palm Desert Gallery
Palm Desert Gallery
Deep River Partners
The water feature connects inside / outside
Awarded Designs
Awarded Designs
Godden Sudik Architects Inc
This beautiful Tuscan townhome is located in Littleton, CO and features wide open living spaces, a gourmet kitchen, authentic exposed timber beams and many more great details. E.L. IMAGERY
Singapore - Modern Zen & Geomancy (HDB Exec Maisonette)
Singapore - Modern Zen & Geomancy (HDB Exec Maisonette)
nOtch lifestyle + design pte ltd (singapore)
Zen’s minimalism is often misconstrued in Singapore as “lesser works involved”. In fact, the key to Zen is to ensure sufficient and strategically placed storage space for owners, while maximising the feel of spaciousness. This ensures that the entire space will not be clouded by clutter. For this project, nOtch kept the key Zen elements of balance, harmony and relaxation, while incorporating fengshui elements, in a modern finishing. A key fengshui element is the flowing stream ceiling design, which directs all auspicious Qi from the main entrance into the heart of the home, and gathering them in the ponds. This project was selected by myPaper生活 》家居to be a half-paged feature on their weekly interior design advise column. Photos by: Watson Lau (Wats Behind The Lens Pte Ltd)
Private Residence Aptos, CA by InEx Design
Private Residence Aptos, CA by InEx Design
Dean J. Birinyi Photography
Dean J. Birinyi, ASMP Please contact the designer with questions regarding products and materials: Rick Percarovich of InEx Design in Aptos, CA