Sliema Town House-Low res

camilleriparismode projects and design team were approached by the young owners of a 1920s sliema townhouse who wished to transform the un-converted property into their new family home.
the design team created a new set of plans which involved demolishing a dividing wall between the 2 front rooms, resulting in a larger living area and family room enjoying natural light through 2 maltese balconies.

the juxtaposition of old and new, traditional and modern, rough and smooth is the design element that links all the areas of the house. the seamless micro cement floor in a warm taupe/concrete hue, connects the living room with the kitchen and the dining room, contrasting with the classic decor elements throughout the rest of the space that recall the architectural features of the house.

this beautiful property enjoys another 2 bedrooms for the couple’s children, as well as a roof garden for entertaining family and friends. the house’s classic townhouse feel together with camilleriparismode projects and design team’s careful maximisation of the internal spaces, have truly made it the perfect family home.

Photographer Brian Grech

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions
Bathrooms with Similar Colours
リフォーム実例 #399
Hôtel Particulier avec Jardin de 800 m2 - Salle de Bains
森を包む家 軽井沢
Portfolio
Master Suite & Bathroom in Villanova, PA
Master Bath
casual luxury
The Shores