San Francisco Renovation

A newly purchased single family home on a quiet street in Noe Valley undergoes a significant transformation to enlarge, reconfigure and renovate it to suit the needs of the new owners. This includes a rear yard addition on three levels, to effectively double the size of the existing home. The renovation respected the understated Victorian / Edwardian detailing, while incorporating a more modern aesthetic focused on natural light and indoor-outdoor living into the new spaces.

Photos by John Bedell Photography
Interior Design by Stephanie Klein

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzzers are commenting on:

shadivaz
shadivaz added this to 2020 Kitchens14 May 2020

layout with walk through sides and a center island.

veronique_dillon
veronique_dillon added this to veronique_dillon's ideas14 May 2020

If you like an oversized fixture but don’t want it to eat up so much visual real estate, consider pendants with large clear glass shades. These will carry the dramatic scale that makes a high-end statement but with a lighter look and often a lighter price tag than a more intricate fixture.

Kitchens with Similar Colours
Contemporary Farmhouse
Однокомнатная квартира в г. Реутов.
Brookhaven Kitchen/Island 2008
My Work
Eclectic Escala Condominium as seen in LUXE MAGAZINE
Contemporary Kitchen
Airy oceanfront home with contemporary kitchen | CasaMare | South Beach, Florida
Arthur Rutenberg Home