Out to Lunch

Within this comfortably cozy mountain retreat filled with natural light, Siemasko + Verbridge has created a space ideal for entertaining and showcasing the surrounding mountain views. Located in Sugarbush, Vermont, a refined alpine style creates a relaxed and inviting environment. Reclaimed beams and earthy materials emit a feeling of warmth throughout the condo and the fireplace, faced with local Vermont stone, is perfect for curling up in front of after outdoor adventures. The team drew inspiration from the condo’s slope-side setting, infusing the space with playful reminders of the wilderness outdoors: stag print pillows, snowflakes on the dining chairs and skiing scenes depicted on the walls as you head upstairs.

Siemasko +Verbridge’s family-friendly design accommodates ample space for gear and ski storage, durable fabrics and easy-to-maintain furnishings. Coarser textiles such as antler chandeliers are balanced with softer materials like nubby pillows and knit throws providing an interesting juxtaposition of textural elements. Customized cabinetry, expansive windows and reclaimed local materials enhance the character of this slope-side chalet and redefines contemporary mountain living.

Photographer: Westphalen Photography

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzzers are commenting on:

bsebast69
bsebast69 added this to bsebast69's ideas5 February 2020

Multiple beds against wall to consolidate space.

Photos in Out to Lunch

People who liked this photo also liked
Triple L
SR Ski House
Sugarbush Vermont Ski Condo
Out to Lunch
Out to Lunch
Out to Lunch
Sugarbush Condo, Warren VT
Out to Lunch
Kid's Room with Similar Colours
Rockridge Bungalow Bedroom
Macatawa
Gorgeous New Home on Benjamin St.
Детская комната
Pacific Craftworks-KN Project
Traditional Kids
Jackling Drive
Boy's Room