Warrandyte Copper House

Renovated Multi Purpose Space Adjacent Pool. Full Height Joinery Wall Encloses Laundry witjh Drying Racks, Study, Lego Station and Storage.. Photo by Matthew Mallett.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzzers are commenting on:

webuser_3576340
J-p Narbonne added this to Rec Room27 January 2020

change handles to hidden make it look like a wood wall hide everything behind a false wall make moveable doors

e3432343
e3432343 added this to Escaliers, couloirs17 December 2019

Murs/armoires. Ajoute dimension, transition, et permet rangement

74mikejones
74mikejones added this to hidden cupboards - kitchen storage wall3 November 2017

floor to ceiling cupboard - raked ceiling

People who liked this photo also liked
Warrandyte Copper House
Contemporary Laundry Room
Northcote Studio
Southern Tasmanian Beach House
Eglinton Street
Williamstown Townhouse Project
Cottesloe Residence
Eagle Bay Beach House, Western Australia
Living Rooms with Similar Colours
Portsmouth Residence
Beaumaris
CH House Tel-Aviv
McDonald Project: Family Room
interiors 2
Räuchereiche als Diele
Transitional Cathedral Family Room with Wood Beams
Modern Vernacular