Tim Land Kitchen Project

Our client came to us after receiving a few designs from other companies and not finding anything they really loved.

After visiting their home, we realised that by blocking up an unused side-door, this would allow us to create a beautiful flowing design rather than it being interrupted. We were proud when told we were the first company who had suggested this…and our client loved it!

And look at the transformation! Not only have we been able to increase the amount of storage but look at how the kitchen flows… and almost ‘floats’ with our signature plinth lighting! An absolutely stunning, super-contemporary kitchen with large sliding doors into the garden – the perfect entertaining space!

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions
Kitchens with Similar Colours
Частная резиденция в коттеджном поселке «Павлово»
Gold Award winning 2017 Manor Homes Parade House
Roberts Kitchen
Mountain Modern Home Whitefish Montana
Мечта
Квартира на Мосфильмовской для молодой девушки
Paris
Kitchen in Contemporary Home for Entertaining