Quonset Hut Village: Live/Work

Custom Quonset Huts become artist live/work spaces, aesthetically and functionally bridging a border between industrial and residential zoning in a historic neighborhood. The open space on the main floor is designed to be flexible for artists to pursue their creative path. Upstairs, a living space helps to make creative pursuits in an expensive city more attainable.

The two-story buildings were custom-engineered to achieve the height required for the second floor. End walls utilized a combination of traditional stick framing with autoclaved aerated concrete with a stucco finish. Steel doors were custom-built in-house.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions
Bedrooms with Similar Colours
Coastal Master Bedroom
Sadirac | France
Tarnwood
Apartamento Calle Sierpes, Sevilla
Fitzgerald
Magnolia Bluff - Colleton River
Morden Road Mews
Cape Cod, casual and comfortable