Quonset Hut Village: Live/Work

Custom Quonset Huts become artist live/work spaces, aesthetically and functionally bridging a border between industrial and residential zoning in a historic neighborhood. The open space on the main floor is designed to be flexible for artists to pursue their creative path. Upstairs, a living space helps to make creative pursuits in an expensive city more attainable.

The two-story buildings were custom-engineered to achieve the height required for the second floor. End walls utilized a combination of traditional stick framing with autoclaved aerated concrete with a stucco finish. Steel doors were custom-built in-house.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzzers are commenting on:

chantelle_diaz39
Chantelle Diaz added this to Kitchen24 August 2020

i like the no-handles, clean look of the cabinetry

haleyalena
Haley added this to Comanche26 March 2020

Backsplash and concrete end wall

stampou
Anna Stampoulaki added this to stampou's ideas25 March 2020

White cupboards wooden top and floor

Kitchens with Similar Colours
Home Bar
French Country Kitchen Remodel
North Shore Residence
Modern Farmhouse in Altadore
Center City, Philadelphia: Contemporary Kitchen and Bath Remodel
Privathaus 1050
7024
Severn River Retreat