Quonset Hut Village: Live/Work

Custom Quonset Huts become artist live/work spaces, aesthetically and functionally bridging a border between industrial and residential zoning in a historic neighborhood. The open space on the main floor is designed to be flexible for artists to pursue their creative path. Upstairs, a living space helps to make creative pursuits in an expensive city more attainable.

The two-story buildings were custom-engineered to achieve the height required for the second floor. End walls utilized a combination of traditional stick framing with autoclaved aerated concrete with a stucco finish. Steel doors were custom-built in-house.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions
Living Rooms with Similar Colours
Chicago Single Family Residence Living Room
Wohnhaus, München Johanneskirchen
Pine Forest
ママの夢が叶った家
Point Roberts Residence
Pujabi Bagh
Chisholm Road
Eclectic Industrial Farmhouse