Mill End House

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzzers are commenting on:

sagebh
sagebh added this to Remodel Idea4 Dec 2019

Cozy, chair by the fireplace, shelving in either side

vmwebuser_475134516
vmwebuser_475134516 added this to Elie upstairs lounge15 Nov 2019

Leave space at the top An Artful Life designed this petite room, including the alcove storage, with simplicity at its heart. Just two shelves each side, painted black to tie in with various accessories and the wood-burning stove between them, ensure the space isn’t overwhelmed. The shelves aren’t the often-seen floating ones, but fixed with brackets, allowing the surfaces to be neatly slim. The storage created leaves a nook for a log bucket and makes space for books, artwork and houseplants. Not taking the shelving up to the ceiling tricks the eye into seeing more height than there is at the back of the room.

Photos in Mill End House

People who liked this photo also liked
The living room redesign, complete with new alcove shelving
The Colour Flooring Company
The Landscape Kitchen
Family House East Dulwich
South Crown Street Refurbished Living Room
Green End Road
London homes
House for Born and Bred Studio
Living Rooms with Similar Colours
Lake Calm
SL Court
"Mountain Star"
Willow
Islamorada Guest House
Gin Lane Residence
Lincoln Square Modern
Emily Ruddo Design