mango design co

this 1200 sqft 3 storey condo in vancouver was in need of cohesiveness, openess, light flow and a general overhaul.

mango design co re-spaced as much as the concrete structure would allow. we defined the entry, revamped the kitchen, opened the stair railing, created an open den and created built-in cabinetry throughout.

charcoal grey tile was laid throughout the space to survive two big beautiful dogs. fir doors & bamboo millwork bring nature & silvery grey walls soften the space.

mango carefully selected new furniture, lighting and rugs from:
designhouse.ca (bludot, pelican, custom pieces)
fullhouseconsign.com
interface FLOR.com

general contracting by inspiredrenovations.ca
photography by eric saczuk of spacehoggraphics.com

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has 6 questions

What Houzzers are commenting on:

koblanyaletey
Kobs Kobla added this to koblanyaletey's Ideas4 January 2019

Interesting combination of tiles..

mariluz_rollan
Luz .Rollán added this to Paneles20 December 2018

Una novedad muy eficaz son los estores apilables o de altura regulable. Con este sistema podemos decidir y controlar por dónde queremos que entre la luz.

marystanton
Stanton Interiors added this to Florette & Kenn19 February 2018

Support bar for one continuous blind

bethwalsh307
Elizabeth Walsh added this to Windows3 February 2018

Too impermeable? Or just right...

Photos in expo boulevard

Living Rooms with Similar Colours
квартира в Москве
Beach House on Long Island
Ocean front Belle Harbor
Transitional Living Room
Contemporary Living Room
Pinnacle Building in Denver, CO
Willoughby
Contemporary Living Room