Bowen Residence

The patio was separated from the vehicular area by a living fence to provide some privacy while allowing for air and light to penetrate. All the plants are native and provide year round interest and a verdant feel to the space.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzzers are commenting on:

laurenbuttars
laurenbuttars added this to Front Yard5 days ago

I like this idea but I think I’d reverse it. Wood fence wire gate

ramblaorienta
ramblaorienta added this to landscape6 days ago

comparison wood to cable - would be a different color

webuser_431941010
ANTONY MILSOM added this to Garden6 days ago

hmm. do I like the tiles?? pots? separation? grow my vine??

Gardens with Similar Colours
Modern Front Entry Remodel
French - Spring
Santa Barbara Style in Austin
Onshore
York Show House 2011
Venice
Northcote 2009
The LaSalle Home