Badari Residence

The Living room
The plan was organised around a double height space that forms the soul of the house. This space connects the living, dining, kitchen, prayer room and the exterior deck into a cohesive whole. The space is further animated with an internal balcony and a bridge overlooking it to establish connectivity with floor above. The fluidity in this space enables individual requirements to overlap with each other providing a cosy interactive space for the family. This space is rendered with an eclectic material palate, replete with colour and texture that seeks warmth and delight.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzzers are commenting on:

emilia_udofia
Emilia Udofia added this to Emilia's ideas14 June 2020

Open living room and dining plus stair case