Lines & Dots

The private residence in Chembur, Mumbai lies in a society. The T.V. unit and the Kitchen were given a makeover. It started with proposing an open kitchen and re-modelling it such that a bar can be accommodated in it, adjoining the Living room.

The light niches incorporated in the T.V. unit were covered with staggered glass so as to create a faded effect more spread out effect paired with Duco finish.
The open kitchen and the breakfast counter were given a unique aesthetic definition by using Bharat tiles on the walls.
Project Year: 2017
Lines & Dots
0 Saves | 0 Questions
Pankaj Anand
EmbedQuestion
Lines & Dots
0 Saves | 0 Questions
Pankaj Anand
EmbedQuestion
Lines & Dots
0 Saves | 0 Questions
Pankaj Anand
EmbedQuestion
Lines & Dots
0 Saves | 0 Questions
Pankaj Anand
EmbedQuestion
Lines & Dots
0 Saves | 0 Questions
Pankaj Anand
EmbedQuestion
Lines & Dots
0 Saves | 0 Questions
Pankaj Anand
EmbedQuestion