Winchester Project

A family moved from the city to this home just north of Boston. The house was built in the early 2000s and needed some updating - a new kitchen, mudroom, and a laundry room that had to be relocated to the second floor. In addition to the renovations, the couple needed to furnish their home. This included furniture, decor, accessories, wallpaper, window treatments, paint colors etc. Every room was transformed to meet the family's needs and was a reflection of their personality. The end result was a bright, fun and livable home for the couple and their three small children. Max Holiver Photography

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzzers are commenting on:

laura3576
Laura added this to Dining Room16 September 2020

saving for a vision of lighter wood.

joni_kirk
Joni Kirk added this to External11 March 2019

Sometimes i love the patterned tile on the backsplash and sometimes i don’t! This is a little more subtle - i do like the colors

michaelapenney3
Michaela Penney added this to Kitchen29 September 2017

eating nook, backsplash, blue cabinets, breakfast nook chairs

Dining Rooms with Similar Colours
Scandinavian Dining Room
Lido House Hotel Harbor Cottage
Rental Flat, Battersea
San Carlos Drive Residence
Residential Interiors
Rustic Modern Dining Room Design
Cole Valley
Monochromatic apartment