Pali Hill Renovation
Pali Hill Renovation
Essajees Atelier
This girls bedroom was for a college going girl who loved pink but wanted a more grown up feel to the room. Photography by Abner Fernandes
PARK AVENUE DUPLEX
PARK AVENUE DUPLEX
de-spec
Photographer: Frank Oudeman
Tusculum Residence
Tusculum Residence
Smart Design Studio
Tusculum Residence entry from street. Renovation of existing structure leading to new build at rear. Architect William Smart
Market Street Penthouse Bed Room
Market Street Penthouse Bed Room
Winder Gibson Architects
An interior build-out of a two-level penthouse unit in a prestigious downtown highrise. The design emphasizes the continuity of space for a loft-like environment. Sliding doors transform the unit into discrete rooms as needed. The material palette reinforces this spatial flow: white concrete floors, touch-latch cabinetry, slip-matched walnut paneling and powder-coated steel counters. Whole-house lighting, audio, video and shade controls are all controllable from an iPhone, Collaboration: Joel Sanders Architect, New York. Photographer: Rien van Rijthoven
Fontana Interior
Fontana Interior
Mark English Architects, AIA
photos: Matthew Millman This 1100 SF space is a reinvention of an early 1960s unit in one of two semi-circular apartment towers near San Francisco’s Aquatic Park. The existing design ignored the sweeping views and featured the same humdrum features one might have found in a mid-range suburban development from 40 years ago. The clients who bought the unit wanted to transform the apartment into a pied a terre with the feel of a high-end hotel getaway: sleek, exciting, sexy. The apartment would serve as a theater, revealing the spectacular sights of the San Francisco Bay.
Hannon Richards Infill - Living Room
Hannon Richards Infill - Living Room
Davignon Martin Architecture
An exercise in modernism, the design purposefully avoids suburban stereotypes. Familiar materials are used in a modern manner with unique elements such as flexible programming, vertically interwoven living spaces, and intentionally lighter spaces as one ascends the home.