West End Renovation

Caco Photography - Carole Margand
To accommodate a separate bath, shower, toilet and luxurious stone bench and basin in a tight 3m x 2m space the designer created multi-use spaces. For example, the shower area is not separated by a screen from the basin space or the bath space. This required the whole room to tolerate splashed water. The walls and floors are polished porcelain tiles and the vanity bench top is composite stone. One ceiling to floor sheet of glass separates the shower from the toilet area located behind the entry door. Recessed mirrored wall cupboards and LED lighting reflect light throughout the space creating a feeling of space and luxury.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions
Bathrooms with Similar Colours
Birdview
Mirage in the Desert
Kipling Residence
Haus S
1015 Tigertail
Slate House Northcote
Дом на Истре
Pond Side Shingle Style Home