Wellesley Avenue

This narrow rear return extension transformed this house, creating a kitchen diner that maximises the internal and external space. The clever storage and shelving means the kitchen works well for the home owners and folding doors to the upstairs bedroom provide lots of light into the room and seating and storage within the room too.

Tomas Millar

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has 4 questions

What Houzzers are commenting on:

joydip
joydip added this to BARNES15 April 2021

Could we do something like this with timber slats (different colour) for the front porch cover for Barnes instead of stones?

arina86
Arina added this to Exterior10 March 2021

Timber looks wonderful! Maintenance?

gerard_ransom33
Gerard Ransom added this to Exterior5 February 2021

more recycled bricks with timber

Exteriors with Similar Colours
Contemporary Exterior
Carriage House
Moderner Bungalow
Tallwood Home 4
Morningstar Residence
Interior Design - Southwell
Museum House
NEW SHOWROOM AT 9 QUEEN STREET