Warm Modern in Noe Valley-Living Room

Mid-Century Modernism inspired our design for this new house in Noe Valley. The exterior is distinguished by cubic massing, well proportioned forms and use of contrasting but harmonious natural materials. These include clear cedar, stone, aluminum, colored stucco, glass railings, slate and painted wood. At the rear yard, stepped terraces provide scenic views of downtown and the Bay Bridge. Large sunken courts allow generous natural light to reach the below grade guest bedroom and office behind the first floor garage. The upper floors bedrooms and baths are flooded with natural light from carefully arranged windows that open the house to panoramic views. A mostly open plan with 10 foot ceilings and an open stairwell combine with metal railings, dropped ceilings, fin walls, a stone fireplace, stone counters and teak floors to create a unified interior.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has 4 questions

What Houzzers are commenting on:

mchoufani
Mya Choufani added this to Windows Skyline5 June 2020

White windows inside living room??

Living Rooms with Similar Colours
Boston Townhouse living room
Examples of our work
YK山荘
Room in Motoasakusa
Revival, Avalon, NJ
Coastal Florida Homes
Sticks and Stones Design Group Inc.
Family Style Beach House