Vicente Burin architects

The kitchen was left as open as possible so that the view of the water could be accessible from the family room through the kitchen and out of the large bow window in the dining room. This kitchen’s clean contemporary lines stand in contrast to the homes otherwise traditional framework.
Photographed by: Rana Faure

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has 5 questions

What Houzzers are commenting on:

carole_richards8
Carole Richards added this to Entrance20 June 2022

worktop colour and floor covering

laura_mercier
Laura Mercier added this to Cuisine8 June 2022

Cabinet gris-bleu, et bois pâle

karen_syvertson
Karen Syvertson added this to Lake Home15 November 2021

I like the window in background

gerda_tapelband
Gerda added this to Kitchen23 September 2021

3nsided island, extra storage on other side

Kitchens with Similar Colours
Köksinspiration
интерьер квартиры на Спиридоновке
Casper Ct Kitchen
Chichester kitchen collection
Arlington Residence
Clovelly Beach Pavilion
Crown House
Carroll St/ Carroll Gardens