Vail Residence

Jorge Castillo Designs, Inc. worked very closely with the Vail’s architect to create a contemporary home on top of the existing foundation. The end result was a bright and airy California style home with enough light to combat grey Ohio winters. We defined spaces within the open floor plan by implementing ceiling treatments, creating a well-planned lighting design, and adding other unique elements, including a floating staircase and aquarium.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzzers are commenting on:

camioh
Cami added this to Interiors22 March 2022

The Open Display Shelves -- Nice Feature.

zuzele123
A Ro added this to Māja22 May 2019

Kamīns un televizors, dīvānu izkārtojums

happysun123
happysun123 added this to PreUda Home5 February 2019

Love how it has so many windows and multiple seating areas

Photos in Vail Residence

Living Rooms with Similar Colours
Brooklyn Brownstone
Traditional Living Room
ÁTICO PASSEIG D´AMUNT
Living Room
Eclectic Living Room
GREEN with Envy: LEED Certified Whole House Renovation
Coyote House
Interior Work