Showroom - Lounge & TV Area
Showroom - Lounge & TV Area
Primrose Interiors
The lounge & TV area in our showroom houses a bespoke built-in TV unit with shelving & storage surround. Across the way is our custom-made sofa & cushions, with fabric wall-panelling behind.
Wohnzimmer
Wohnzimmer
BoConcept Germany GmbH
Cenova Ecksofa mit Loungemodul, schwarzer Nani-Stoff 2113. Lugo Couchtisch, das Produkt ist in verschiedenen Farben erhältlich. Stehlampe mit Ausleger, Eiche, Schirm und Beine aus Metall mit schwarzer Pulverbeschichtung. Imola Sessel mit Drehfunktion, rostfarbener Filz 2125/gebürsteter Stahl.
Our Palm Beach Color-Splosion Apartment!
Our Palm Beach Color-Splosion Apartment!
Carrie Hayward Design
I fell in love with these inexpensive curtains on Overstock.com, but they were too short. So I bought an extra set and had a seamstress use it to extend them to the correct length. Photo © Bethany Nauert
Basement Rec Room
Basement Rec Room
Southern Development Homes
The large basement rec room is a perfect TV room, game room, or home office. Walls are painted in SW#7029 Agreeable Gray, carpet is Groundworks Plus 190 Granite Peaks.
Bethnal Green, London
Bethnal Green, London
Lorenzo Berni
LB Interior Photography Architectural and Interior photographer based in London. Available throughout all the UK and abroad for special projects.
Miwa
Miwa
Phil Kean Design Group
This contemporary home features clean lines and extensive details, a unique entrance of floating steps over moving water, attractive focal points, great flows of volumes and spaces, and incorporates large areas of indoor/outdoor living on both levels. Taking aging in place into consideration, there are master suites on both levels, elevator, and garage entrance. The home’s great room and kitchen open to the lanai, summer kitchen, and garden via folding and pocketing glass doors and uses a retractable screen concealed in the lanai. When the screen is lowered, it holds up to 90% of the home’s conditioned air and keeps out insects. The 2nd floor master and exercise rooms open to balconies. The challenge was to connect the main home to the existing guest house which was accomplished with a center garden and floating step walkway which mimics the main home’s entrance. The garden features a fountain, fire pit, pool, outdoor arbor dining area, and LED lighting under the floating steps.
Contemporary Family Living Room
Contemporary Family Living Room
Cortistudio architecture | interiors | engineering
Cortistudio design a bespoke cupboard wall, in sprayed mdf in a double height converted school room. The 'wall' is a self supporting container and at the same time partition. Photo by: Giuseppe Manzi
Modern Interiors
Modern Interiors
Neil Mac Photo
A modern TV room in Hove, East Sussex Neil Macaninch Neil Mac Photo