The Green House

This new living room was designed to be light and airy, filled with an abundance of natural light. The home is LEED Certified, and natural, local resources were used. The floors are hardwood. The ceiling was designed to the Owner's specification, as was the stone fireplace.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzzers are commenting on:

kshanahan
Kristen S. added this to Shanahan Kitchen-Family Room Renovation7 July 2016

Vaulted ceiling with wood beams

kshanahan
Kristen S. added this to Lauren Strutman Architects31 March 2015

FAMILY ROOM: ceiling accent feature. Like stone fireplace feature, too.

Living Rooms with Similar Colours
HA II
『丘の上の家』 川崎市 K邸
Modern Cabinetry in White High gloss
Contemporary Living Room- Dana Pope Designs
Cumberland Townhouse
Naples Villa
High end residential project at Malad.
New Canaan Residence