The Cottage

The cottage was designed as a weekend getaway for a busy city couple and their small children. The narrow site faces the ocean towards the east and is surrounded by dense residential development and medium rise apartments. The design raised the ground floor living area to take advantage of the diagonal beach views that exist at the raised level. The central void area was incorporated to allow afternoon light to penetrate the east facing living spaces. The main living area has sliding doors that open back to allow the internal spaces to interact directly with the external terrace that runs down to the beach.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has 1 question

Photos in The Cottage

Exteriors with Similar Colours
House for Two Artists
Sky & Sea
Napa Ledge House
Courtyard House, East Dulwich
VIVIENDAS PAREADAS EN GORRAIZ
Finished Houses-Exteriors
Kirkwood Avenue 1 of 3
大阪市 M邸