St John Street

A sensitive remodelling of a Victorian warehouse apartment in Clerkenwell. The design juxtaposes historic texture with contemporary interventions to create a rich and layered dwelling.

Our clients' brief was to reimagine the apartment as a warm, inviting home while retaining the industrial character of the building.

We responded by creating a series of contemporary interventions that are distinct from the existing building fabric. Each intervention contains a new domestic room: library, dressing room, bathroom, ensuite and pantry. These spaces are conceived as independent elements, lined with bespoke timber joinery and ceramic tiling to create a distinctive atmosphere and identity to each.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

Photos in St John Street

Dining Rooms with Similar Colours
SOMA Loft - Full Remodel
Дом
De La Luz
Oregon Coast Home
Art of Transition-Dining Area
Traditional Dining Room
Homes of the Southwest
Breakfast Nook