Shahs, Mumbai

The brief the clients gave us prompted us to keep the designs clean and modern. The muted tones used in this space was given a natural boost with use of real wood in the form of beautiful pieces of furniture, and detailing such as unit panels, headboards, doors. The kids room is supplied with a happy, carefree vibe with custom made wall murals and space saving wall mounted shelves. We were keen on allowing as much natural light into the house as possible. Adding a splash of tones through accent chairs creates a classy contrast to the rustic themed brick wall.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

Photos in Shahs, Mumbai

Bedrooms with Similar Colours
Beachside Home - Sunrise Beach
The Church Conversion
Glen Ellen Residence
Yorkville Condo
appartement Paris 28 m² optimisés
Kings Beach
Paris 17 30m²
Waterfront Retreat