Schultheiss Kitchen

The original kitchen layout had the range located in the peninsula with a hood overhead. The previous wall cabinet units were 30"H and suspended from large soffits around the perimeter of the kitchen. The decision was made to increase cabinet storage, functionality, and just upgrade and bring current materials without clashing with the existing style of home. In doing so we removed and replaced smaller soffits over the cabinetry. As an additional feature we incorporated 4" recessed can lights into the soffits accenting the cabinetry and countertops without having the clutter of standard ceiling units.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions
Kitchens with Similar Colours
The Urban Executives
Kitchen
Rivermeade Kitchen
South Loop Condo
Contemporain Cuisine
Oakley Home Builders
A Touch of Whimsy
Heights Kitchen Remodel