ЖК Центральный
ЖК Центральный
Ксения Лысенко
Дизайн: Ксения Лысенко Фото: Михаил Чекалов
Cloverdale Residence
Cloverdale Residence
Turnbull Griffin Haesloop
Architects: Turnbull Griffin Haesloop Photography: Matthew Millman
Schauer
Schauer
Bau-Fritz GmbH & Co. KG
Den Mittelpunkt im Wohnbereich bildet ein Kaminofen, an zwei Seiten mit großen Glasscheiben geöffnet, mit wärmender Relaxingliege der das gesamte Erdgeschoß mit wohliger knisternder Wärme versorgt.
Studio
Studio
The Brooklyn Home Company
The 3rd floor studio apartment offered a great space for TBHCo designers to show how you can fit all you need into one space. Fully staged with custom furniture by the designers and styled to show how to utilize this great space.
Farmhouse Reinterpreted
Farmhouse Reinterpreted
Smith & Vansant Architects PC
Rob Karosis Photography www.robkarosis.com
Urban Residence
Urban Residence
Freespace Design LLC
To preserve the open-plan nature of the residence the concept of “flexible space” is employed through furniture mounted on castors and the use of customized movable partitions and shelving to define the sleeping area without compromising the space. Slatted poplar wood partition walls with light transmitting polycarbonate panels are designed to light both interior and exterior of dressing area closet. Bold use of color creates visual boundaries, defining space and highlighting the striking orange sofa and barrel seat that are complimented by several large abstract paintings. Displayed together with many pieces of modern ceramics and sculptural light fittings they create a gallery feel whilst maintaining a comfortable, peaceful home.
Klein aber fein – Teil des großen Möbels ist die Küche.
Klein aber fein – Teil des großen Möbels ist die Küche.
Bernhard
Das Lawinenholz wurde per Spedition an die Firma Lücking Innenausbau nach Berlin versandt, die für die Schreinerarbeiten zuständig war. Mit besonders viel Liebe zum Detail wurde dieses dann in das weiße Einbaumöbel integriert. Am beeindruckendsten wirkt die Arbeitsplatte, die aus einem einzigen dicken Brett gefertigt wurde. Die vordere Kante wurde dabei auf besonderen Wunsch der Kundin natürlich belassen und nicht gerade beschnitten. Foto: Thomas Straub