Randall, Cliddesden, Basingstoke, Hampshire Kitchen Project

Rhona and David Randall’s 1986 home near Basingstoke, North Hampshire originally had a kitchen with a separate utility room attached, which meant that their kitchen space was somewhat limited to being a functional kitchen and not the kitchen, dining, living space that they could use to entertain friends and family in.
It was important to then create a new utility space for the family within the newly enlarged kitchen dining room, and Rhona commented:
“Mark then designed in a Utility/Laundry Cupboard that is now hidden away behind bi-fold doors and is a much better use of space and now has our washing machine, tumble dryer and water softener. It was also his idea to take off the kitchen door leading into the hallway, which now gives a better flow to the room. Mark then designed in another bi-fold door to hide away the big fridge freezer and to use part of that area for coats.”

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions
Kitchens with Similar Colours
Muskoka Cottage - Lake Muskoka
Traditional Style at its Best
Streng Home
French Country Magnified
Wentwood Project: Kitchen
Bee Creek Home
Extended 15th Century Farmhouse in Surrey
Menlo Park Residence