Quonset Hut Village: Live/Work

Custom Quonset Huts become artist live/work spaces, aesthetically and functionally bridging a border between industrial and residential zoning in a historic neighborhood. The open space on the main floor is designed to be flexible for artists to pursue their creative path.

The two-story buildings were custom-engineered to achieve the height required for the second floor. End walls utilized a combination of traditional stick framing with autoclaved aerated concrete with a stucco finish. Steel doors were custom-built in-house.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions
Home Offices with Similar Colours
Studio
Styling S:t Olofsgatan
app in Tel-Aviv
Haus U
Bellmont 1900 Series
Davidson Renovation
North London Terrace Home
My Houzz: Sleek and Chic in the Lone Star State