Preston Hollow | Over Downs | Laundry

The laundry room was placed between the front of the house (kitchen/dining/formal living) and the back game/informal family room. Guests frequently walked by this normally private area.
Laundry room now has tall cleaning storage and custom cabinet to hide the washer/dryer when not in use. A new sink and faucet create a functional cleaning and serving space and a hidden waste bin sits on the right.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has 1 question

What Houzzers are commenting on:

aburns51
aburns51 added this to craftsman13 September 2022

recessed doors for stackable laundry

Utility rooms with Similar Colours
Lanham - Renovation
House for All Done Design
The Delhi Laundry Room
Fort Lauderdale Solar Isle Drive Residence
2021 Northern Wasatch Parade of Homes- Renaissance Floor Plan
Apartamento Alfinach
Lac Nord
Lac Nord