Portsea House

Photographer: Rhiannon Slatter Photography

The hallway creates a dramatic connection through the centre of the home. Inspired by the classic weatherboard beach shack that formerly occupied the site, the hallway is clad in weatherboard and opaque glass lourves which allow light and air flow into the adjoining spaces. Custom lighting designed by the architect mimics the lanterns on the beachfront. Separated from the main living space by a bespoke stained glass and timber door, the hallway is a luxurious open space within the coastal home.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

Photos in Portsea House

Corridors with Similar Colours
Private Residence
Beach Style Hall
fifties split
Spralding Residence
City View Residence
My Houzz: Creative Flair Brightens a San Francisco Apartment
Tusculum Residence
Getaway on the Lake