Piedmont Residence

An existing house was deconstructed to make room for 7200 SF of new ground up construction including a main house, pool house, and lanai. This hillside home was built through a phased sequence of extensive excavation and site work, complicated by a single point of entry. Site walls were built using true dry stacked stone and concrete retaining walls faced with sawn veneer. Sustainable features include FSC certified lumber, solar hot water, fly ash concrete, and low emitting insulation with 75% recycled content.

Photos: Mariko Reed
Architect: Ian Moller

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has 14 questions

What Houzzers are commenting on:

jay_wilson18
Jay W added this to Jay's Ideas14 September 2022

Nice slant in the shaving ninch

Bathrooms with Similar Colours
Квартира в Москве Никитский бульвар
Illinois Ave
Interlachen Country Club (Edina)
modern master bath with views
квартира на Мосфильмовской
Luxurious Bathroom
NorCal Custom Home
Hilkov Apartment