Park Slope Residence - Dining Room + Fireplace

We clad the fireplace in new bricks that wrapped down to the hearth, and designed a custom trim and screen. The industrial chandelier by WORKSTEAD over the dining table works perfectly to balance out the off center fireplace. Sanding and bleaching the existing wood floors helped to brighten the space. The mismatched baseboard and window sills replaced with wood reclaimed from an old Brooklyn building.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has 3 questions

What Houzzers are commenting on:

greggo4
greggo4 added this to Fireplaces11 March 2017

Off center. Same wall color and tile color

Dining Rooms with Similar Colours
A New Entry with Nostalgic Roots
Victoria Park Road
Cotuit Bay Residence
Bountiful
2017 Regional Telethon Home
Cameron Oaks
The Signal Station
My Houzz: Walls of Art and Glass in a Brooklyn Loft