Newton, MA front yard renovation

Newton, MA front yard renovation. - Redesigned, and replanted, steep hillside with plantings and grasses that tolerate shade and partial sun. Added repurposed, reclaimed granite steps for access to lower lawn. - Sallie Hill Design | Landscape Architecture | 339-970-9058 | salliehilldesign.com | photo ©2013 Brian Hill

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzzers are commenting on:

webuser_409543417
HU-409543417 added this to Gardens1 Aug 2019

https://www.houzz.com/magazine/11-design-solutions-for-sloping-backyards-stsetivw-vs~30145150?utm_source=Houzz&utm_campaign=u10697&utm_medium=email&utm_content=gallery10_11&newsletterId=10697

activelady15
Steph added this to Entry Hillside Steps22 May 2019

Nice plantings although we may not have enough water for that look.

People who liked this photo also liked
Water's edge
Pathways and Steps
Elegance in Design
Custom
Traditional Landscape
Olsen Property
Vibrant Garden Backyard
Wharf House
Gardens with Similar Colours
Pergola Garden
Winston Farm
Grandview Garden
Scottish Garden
Garden Architecture/Robert Trachtenberg
steel and concrete
Lower Garden District Residential
Don Maldonado @ Chicago Green Design