Nautilus Architects

Guest House
The occupants of the room feel like they’re poolside, even while inside. When they’re entertaining, it matters little whether guests are on the terrace or in the living room; it all feels like one great space. The four-wide bank of doors is designed so that the central two are hinged directly to the flanking ones. Thus, when opened, they are precisely aligned, it seems as if there are somehow only two doors, and the assembly appears less cluttered. A mechanized, roll-down screen descends from above to completely secure the opening against insects. When the screen is in use, the doors at the far ends are used for passage (a word of advice: make sure to devise a screening solution in any multi-door design).

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has 4 questions

What Houzzers are commenting on:

donyaking
Donya King added this to 484 Quail Run Lot16 January 2021

Like the French doors and the lap pool

elizabethjbohn
elizabethjbohn added this to outdoor pool area3 March 2017

umbrella for shade under chairs

faithsaildance
L Berry added this to House design syles9 December 2016

See rest of photos. Nice details and design.

Exteriors with Similar Colours
Paradise Valley Project #1
Traditional Exterior
Prust Avenue
Whole Home Remodel: Magical Transformation
Tennyson Street Residence
Traditional Exterior
Montecito, George Washington Smiths Design Studio
Hilton Head Island Residence