Naremburn Townhouse

We were engaged to bring new life into a 90's townhouse that was tired, dark closed. By removing walls and considered re-planning we opening up the space to create a bright and and inviting family home. Our client had an eclectic taste and loved bright colours which we tried to reflect through out the house whilst maintaining the harmony of the design throughout.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzzers are commenting on:

nadinediiorio
nadinediiorio added this to Ali's kitchen3 February 2017

built our cabinets to match fridge, two tones

Kitchens with Similar Colours
Doyle Lane Kitchen Renovation
The Leicestershire Kitchen in the Woods by deVOL
Alta Vista
Modern Luxury on Clyde Hill
St. Louis traditional remodel
Classic Contemporary
Meadowbrook Bothy
Oak Invisible Touch - Listone 190