Modern Condo Renovation

This guest bathroom was reconfigured in such a way that it created more room although dead space is hidden behind the walls. The dramatic effect of the wall linear lighting that goes floor to ceiling plays an architectural design role and a functional role that allows the cabinet to open and off set the mirror.
The vanity softens up the linear look by playing with the curves of the vessel sink and mirror, with a full functional drawer below.
And just some of the important details that help define the crisp design of the space are worthy to be highlighted. The drywall is going past the tile to avoid exposed edges, linear drain and a mitered Schluter strip on the niche and shower step to keep lines as clean as possible.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzzers are commenting on:

mrsrebeccaroper
mrsrebeccaroper added this to Downstairs Loo19 May 2020

Like this strip above sink rather than tired

Bathrooms with Similar Colours
President's House Goes from Outdated to Fabulous
Design Milk Collaboration
Innenausbau einer Villa, Heusenstamm
Victor Ave
Hillside Toronto
Edina Updated Retro Bathroom
Bathrooms
Adelaide St House