Mill Valley Residence

This Mill Valley residence under the redwoods was conceived and designed for a young and growing family. Though technically a remodel, the project was in essence new construction from the ground up, and its clean, traditional detailing and lay-out by Chambers & Chambers offered great opportunities for our talented carpenters to show their stuff. This home features the efficiency and comfort of hydronic floor heating throughout, solid-paneled walls and ceilings, open spaces and cozy reading nooks, expansive bi-folding doors for indoor/ outdoor living, and an attention to detail and durability that is a hallmark of how we build.

Photographer: John Merkyl Architect: Barbara Chambers of Chambers + Chambers in Mill Valley

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has 15 questions

What Houzzers are commenting on:

kare4yu
kare4yu added this to small powder rooms31 March 2022

shiplap run vertically, inset mirrors,

Bathrooms with Similar Colours
The Love Lane House-Danville
Northwoods
Fresh Basement Renovation
Windsor Forest Remodel
2 Bedroom Apartment, Temple Bar, Dublin 2.
Global Transitional in LO
Contemporary Bathroom
Beach Vacation Home