Mies Van der Rohe – Condo – Highfield House

Robert Berman’s Residence – A founding Partner of Johnson Berman, Mr. Berman completed this extensive renovation of a forty year old apartment in Mies Van der Rohe’s Highfield House Condominium. The design was inspired by Mies’s Farnsworth House, and includes double sided custom cabinetry to define spaces, a unified palette of materials, and unobstructed views from all areas.
Photograph: Erik Kvalsvik , www.erikkvalsvik.com

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has 7 questions

What Houzz contributors are saying:

rebeccalgross
Rebecca Gross added this to History of Plastic: The Kartell Story22 May 2017

Attila stool/ side tableStarck also designed a humorous series of stools/ side tables for Kartell, each in the shape of a gnome and with the name of a charismatic personality: Attila, Napoleon and Saint-Esprit on account of their originality and non-conformism.

Bedrooms with Similar Colours
Central Park West
DUNES
Цвет и мистика в интерьере
Sarayu Blue Mountain Beach, FL on Scenic Highway 30A
Bellevue 26
Chichester Bedroom
T House
Квартира в ЖК "Алые Паруса"