Martin Kitchen

In addition to a cosmetic update, the focus of this project was to improve work flow, lighting and openness, and to make better use of a 3 season porch. The client pulled together a team of professionals who combined their skills to create a kitchen that’s open to the bright window-lined eating area overlooking the back yard. The cabinetry from Crystal Cabinet Works combines painted maple and stained/highlighted knotty alder. The owner selected a beautiful, old piece of recycled timber planed and finished to be a serviceable top for the island work area.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzzers are commenting on:

jblusk
jblusk added this to window treatments den, dining, living3 October 2015

not inside mounted I still like them, low profile, neat, clean, simple lines