Lofty Living & Working

High ceilinged rear extension giving the client a great feeling of space and light.

The extension was designed with fully glazed opening sliding doors to enhance wellbeing through connecting the occupants to the garden. The garden can now be fully appreciated from inside the house.

​​On the ground floor, a brand new layout has been created with a new kitchen living and dining space running the full width of the property and ample natural light making the most of the evening sunshine. The space also creates a home office area allowing for the possibility of home working which enhances the residents lifestyle and improves wellbeing.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions
Kitchens with Similar Colours
Мосфильм
Ballingslöv kitchen 2016
一宮の家
FRH Design Consultants
Redside
Проект квартиры 105 кв.м.
Loft in Abbiategrasso
Capitol Hill Loft