Living Room Tile Designs & Ideas

Villa Vicin' 'O Mare
Villa Vicin' 'O Mare
Allen ConstructionAllen Construction
Whole house remodel of a classic beach Mid-Century style bungalow into a modern beach villa. Architect: Neumann Mendro Andrulaitis General Contractor: Allen Construction Photographer: Ciro Coelho
Formal living room
Formal living room
UserUser
Martin Vecchio Photography
Find the right local pro for your project
Find top design and renovation professionals on Houzz
Bespoke Orangery with Dentil Moulding
Bespoke Orangery with Dentil Moulding
Vale Garden HousesVale Garden Houses
The success of a glazed building is in how much it will be used, how much it is enjoyed, and most importantly, how long it will last. To assist the long life of our buildings, and combined with our unique roof system, many of our conservatories and orangeries are designed with decorative metal pilasters, incorporated into the framework for their structural stability. This orangery also benefited from our trench heating system with cast iron floor grilles which are both an effective and attractive method of heating. The dog tooth dentil moulding and spire finials are more examples of decorative elements that really enhance this traditional orangery. Two pairs of double doors open the room on to the garden. Vale Paint Colour- Mothwing Size- 6.3M X 4.7M
Urban-Modern Courtyard Retreat
Urban-Modern Courtyard Retreat
Val Glitsch, ArchitectVal Glitsch, Architect
The client selected me as her architect after she had visited my earlier projects. She knew I would design a house with her that maximized the site's amenities: beautiful mature oaks and natural light and would allow the house to sit comfortably in its urban setting while giving her both privacy and tranquility. Paul Hester, Photographer
American Modern Thomas O'Brien
American Modern Thomas O'Brien
ABRAMSABRAMS
ABRAMS/Photo credit: Laura Resen
Randall Mars
Randall Mars
Randall Mars ArchitectsRandall Mars Architects
The Pool House was pushed against the pool, preserving the lot and creating a dynamic relationship between the 2 elements. A glass garage door was used to open the interior onto the pool.
Parkwood Road Residence Living Room 2
Parkwood Road Residence Living Room 2
O’Hara InteriorsO’Hara Interiors
Martha O'Hara Interiors, Interior Selections & Furnishings | Charles Cudd De Novo, Architecture | Troy Thies Photography | Shannon Gale, Photo Styling
Girl Cave
Girl Cave
Beige and Bleu Design StudioBeige and Bleu Design Studio
This basement needed a serious transition, with light pouring in from all angles, it didn't make any sense to do anything but finish it off. Plus, we had a family of teenage girls that needed a place to hangout, and that is exactly what they got. We had a blast transforming this basement into a sleepover destination, sewing work space, and lounge area for our teen clients. Photo Credit: Tamara Flanagan Photography

Living Room Tile Designs & Ideas

1